Word Vriend van Zone 5300
De huidige kaalslag in de culturele sector raakt helaas ook Zone 5300. Gelukkig zijn er veel manieren om wegvallende subsidies en fondsen op te vangen. Zo is in 2012 de stichting Vrienden van Zone 5300 opgericht. Wie Vriend van Zone 5300 wordt, heeft niet alleen een belastingvoordeel, maar maakt ook kans op leuke extraatjes.

Zone 5300 is het enige magazine in het Nederlandse taalgebied dat u de unieke mix van strips, cultuur en curiosa brengt. We houden u als geen ander op de hoogte van alles wat er gebeurt op het gebied van de alternatieve strip en cartoon en aanverwante zaken. En dat al bijna twintig jaar! U als Zone-lezer weet dat natuurlijk allang. Maar wij vinden het belangrijk dat nog veel meer mensen Zone 5300 leren kennen. U kunt ons daar bij helpen door uw vrienden via Facebook en andere social media op ons te attenderen. Of door iemand een cadeau-abonnement te geven.

Intussen moet de schoorsteen blijven roken zoals dat heet, en dat valt momenteel niet altijd mee. Daarom is er de mogelijkheid om uw verbondenheid met Zone 5300 tot uitdrukking te brengen, en nee: dan hebben we het niet over het plaatsen van een tattoo. We doelen op het doneren van tenminste 5300 eurocenten per jaar, oftewel 53 euro, waarmee u zich t/m 31 december 2014 schaart in de gelederen van Vrienden van Zone 5300.

Wat krijgt u hiervoor terug?
Om te beginnen het belastingvoordeel dat hoort bij het schenken aan een goed doel. Zone 5300 is een Anbi (Algemeen Nut Beogende Instelling); u mag 125% van het gedoneerde bedrag aftrekken van de belasting.
Maar nog leuker zijn natuurlijk de verlotingen van bijvoorbeeld een gesigneerd stripalbum, toegangskaartjes voor een Zone-gerelateerde festiviteit of een origineel kunstwerkje. Ook houden we u per mail op de hoogte van nieuwe initiatieven en acties.

U meldt zich hier aan door het webformulier in te vullen. Vermeld u svp bij ‘onderwerp’ dat u Vriend van Zone 5300 wilt worden. U ontvangt zo spoedig mogelijk een bevestigingsmail met nadere bijzonderheden.

Met dank voor uw steun,
De redactie van Zone 5300

Wie vóór 1 februari Vriend wordt, maakt kans op een unieke gesigneerde zeefdruk Inferno of een gesigneerd exemplaar van Alle Heiligen van Marcel Ruijters.