Zone 5300 geeft weg: Hardcore Japan op dvd
zone geeft weg: hardcore japan [artikel]
Eigenlijk willen we ze zelf houden, die drie dozen Hardcore Volume 1 met ieder vijf snoeiharde Japan Cultklassiekers. Maar we geven ze weg!
Mail de webredactie vóór zaterdag 23 oktober, en maak kans op op deze dvd-boxset.
Vergeet vooral uw naam en e-mail-adres niet te vermelden.

In Hardcore Volume 1: Japan treft u het volgende aan:

 • Ichi
  Moord, marteling, waanzin en geweld, dat waren de kenmerken van Takashi Miike’s beruchte, hypergewelddadige live-actionfilm Ichi the Killer. In deze geanimeerde prequel gaat Ichi nog een stapje verder in zijn sadisme. Het bloed spat in Japanse Anime-stijl van het scherm af en alle grenzen uit de eerste film worden flink overschreden.
  Ichi the Killer op de imdb

 • The Princess Blade
  Verbluffende special effects, wervelende zwaardgevechten en raadselachtige intriges zijn de voornaamste ingrediënten van deze futuristische samoeraifilm, gebaseerd op de beroemde manga die eerder de inspiratie was voor de Japanse cultklassieker Lady Snowblood.
  The Princess Blade op de imdb

 • Ring 2
  Journaliste Reiko moest in de eerste film haar nieuwsgierigheid naar de mysterieuze videoband bekopen met de dood van haar ex-man. Nu probeert ze ergens anders een nieuw leven te beginnen met haar zoontje Yoichi. Maar de vloek blijft haar achtervolgen. Want iedereen die er naar kijkt, sterft binnen een week.
  The Ring 2 op de imdb

 • Battle Royale
  Een klas van 42 scholieren wordt gedumpt op een afgelegen eiland voor de Battle Royale. De regels zijn simpel: iedere leerling krijgt een wapen en na drie dagen mag er slechts één het eiland levend verlaten.
  Battle Royale op de imdb

 • Dead or Alive 1
  Dead or Alive verbaasd en shockeert van de waanzinnige openingsbeelden tot aan de denderende finale en is de zoveelste unieke en wilde filmtrip door de bizarre wereld van Takashi Miike, Japanse cultregisseur van onder andere Ichi the Killer, Audition en Zebraman. Veiligheidsgordels om, kotszakjes klaar en druk op play.
  Dead or Alive 1 op de imdbDeze actie wordt mogelijk gemaakt door moviepower.nl. Winnaars krijgen bericht per e-mail.