Zone 5300 geeft weg: kaartjes voor Cartoonference
Peter de Wit (Sigmund), Hanco Kolk (S1ngle) en de Belg Steven Degryse (Lectrr) bespreken op 28 December het afgelopen jaar in een eindejaars-cartoonference. Wilt u er ook bij zijn, in 013 in Tilburg? Mail ons dan terstond, want we hebben 5 x 2 kaartjes om weg te geven.
cartoonference sigmund 2004 groot, versie 2 - in artikel
Nog even snel, voordat het jaar ten einde is een weggeef-actie:
Het einde van het jaar wordt altijd traditioneel afgesloten met een oudejaarsconference door de Youpen en de Freeken. Dit jaar is er echter gelukkig een alternatief: drie populaire striptekenaars, die u natuurlijk als trouwe Zone 5300-lezer allemaal kent, luiden 2004 uit met een heuse Cartoonference: Peter de Wit (Sigmund), Hanco Kolk (S1ngle) en de Belg Steven Degryse (Lectrr), ondersteund door presentator Kees de Boer.

Voor snelle mailers liggen hier op de redactie 5 keer 2 vrijkaartjes klaar voor de Cartoonference 2004, op dinsdag 28 december, in 013 te Tilburg.

hoe maakt u kans op die felbegeerde kaartjes?

Mail de webredactie vóór 12:00, zondagmiddag 26 december, en vermeld daarbij het volgende:

  • Uw naam
  • uw e-mail-adres
  • en als onderwerp kaartjes Cartoonference

Nogmaals: Uw mailtje dient binnen te zijn vóór a.s. zondagmiddag 12.00 uur. De kaartjes worden verloot onder de inzenders. De uitslag wordt zondagmiddag bekend gemaakt.
Over de voorstelling
In een ware striprevue komen Sigmund (gespeeld door Peter de Wit) en zijn patiënten op hilarische wijze tot leven en becommentariëren het afgelopen jaar. De Belgische striptekenaar Lectrr blikt terug op de gebeurtenissen in Nederland en laat zien dat striptekenen en stand-up comedy niet ver van elkaar hoeven te liggen. Hanco Kolk laat aan de hand van de avonturen van Stella uit zijn S1ngle strip zien dat Nederland wel degelijk Europees kampioen in 2004 had kunnen worden en maakt samen met Kees de Boer in de ‘De WondertekenaarÂ’ het publiek zelf de striptekenaar. Verder zullen er veel meer stripverrassingen, zoals zingende striptekenaars, langs komen. Het publiek krijgt na afloop de gelegenheid om stripboeken te laten signeren.

Meer informatie:

013 in Tilburg: 013web.nl

Meer informatie over de voorstelling en andere speeldata en lokaties is te vinden bij: oninternet.nl