Zone 5300 gaf weg: Marvel Nemesis
“Er is een grootschalige oorlog uitgebroken in het Marvel-universum… en de uitkomst ervan ligt in jouw handen!” Marvel en Electronic Arts hebben een nieuwe game op de markt gebracht, ‘Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects’, en om een beetje te vieren dat Zone 5300 vanaf het nieuwe nummer dat in de eerste week van november verschijnt, ook aandacht gaat besteden aan dat vermaledijde verslavende volksvermaak dat men games noemt, geven wij een exemplaar van Marvel Nemesis voor de Xbox weg. Voor hen die achter het net vissen liggen er tien fraaie Marvel Nemesis-t-shirts als troost klaar.
We hebben nog niet de gelegenheid gehad om het spel te spelen, zó vers is het. Daarom moet u het doen met wat Electronic Arts ons wilde verklappen: “‘Marvel Nemesis’ is de meest authentieke en filmachtige Super Hero-vechtervaring ooit in een game, waarbij de traditie van Marvel’s comics in ere wordt gehouden.
Plaats de meest legendarische superhelden van Marvel tegenover de Imperfects™, een groep superhelden die is ontwikkeld door Marvel, EA en de grootste talenten uit de comic-industrie. In nietsontziende gevechten zullen de superhelden moeten uitmaken wie zich de sterkste mag noemen. Je kunt daarbij kiezen uit vele geliefde helden uit de stal van Marvel, waaronder Spider-Man, Wolverine en Iron Man.”
Bij de productie van ‘Marvel Nemesis: Rise of the Imperfects’ zijn diverse grote namen achter Hollywood-producties en de comic-industrie aangetrokken, onder wie de beroemde illustrator Jae Lee (Spider-Mann, Uncanny X-men, Captain America) en ontwerper van filmpersonages Paul Catling (‘Spider-Man’, ‘The Punishe’r, ‘Harry Potter and the Chamber of Secrets’). Met een dik dozijn superhelden, een geheel nieuwe groep personages en vernietigbare gevechtsarena’s is ‘Marvel Nemesis’ een superheldenvechtspel geworden om de vingers bij af te likken waar Marvel-fans al lang op hebben gewacht.

Deze weggeef-actie is afgelopen. Wilt u op de hoogte blijven van al onze prijzenregens? meld u dan nu aam voor onze nieuwsbrief.


Wat moest u doen om kans te maken op die Game? U had ons vóór vrijdagmiddag 12.00 uur een mailtje met als subject ‘Marvel Nemesis’, liefst met vermelding van uw naam en adres moeten sturen. Prijswinnaars kregen diezelfde dag nog bericht.