Zone 5300 gaf weg: Amsterdam Weekly Comics Issue
Vanaf 2 maart ligt hij door heel Amsterdam verspreid, en kun je hem zomaar gratis en voor niks meenemen: de 100e editie van Amsterdam Weekly, het eigenzinnige, prijswinnende Engelstalige uitgaansmagazine op tabloidformaat. Net zoals de ‘First Anniversary Edition’ van een jaar geleden is ook deze editie weer een fraaie ‘Comics Issue’ geworden, waarvan de stripselectie voor de tweede maal door Zone 5300-redacteur Tonio van Vugt werd samengesteld. ‘Amsterdam in past, present and future’ is het thema, en de hoofdstedelijke tekenaars die zich daar op hebben uitgeleefd zijn Tommy A, Peter van Dongen, Floor de Goede, Maaike Hartjes, Mark Hendriks, Milan Hulsing, Erik Kriek, Carolyn Ridsdale en Wasco. De cover voor het handig uitneembare en uiterst collectible comics-katern werd gemaakt door Farida Laan, de buitencover door Femke Hiemstra.
Omdat wij begrijpen dat niet-Amsterdammers ook wel zo’n unieke ‘Comics Issue’ in huis willen hebben, hebben wij er 25 verloot - alleen voor mensen van buiten Amsterdam dus! Vijf winnaars maakten daarnaast ook nog kans op een poster van Femke’s fraaie cover. Sluitingsdatum van de actie was: dinsdag 7 maart 12.00 uur. Prijswinnaars hebben hun Amsterdam Weekly thuisgestuurd gekregen.

Wilt u ook op de hoogte blijven van dit soort weggevertjes? Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief via het Nieuwsbrief-formulier!