Voorjaarsnummer Zone 5300
Zone 5300 bestaat ook op papier en is voor EUR 5,75 te koop in de beter gesorteerde stripwinkels en boekhandels in Nederland en stripspeciaalzaken
De voorjaarseditie van 2007 ligt vanaf donderdag 29 maart voor slechts EUR 5,75 in de winkels, maar is ook te bestellen via deze website!

In dit nummer onder andere:
  • Erik Wielaert is terug met een onstuimige sprookjesvertelling over Ridder Roelant en diens trouwe, vindingrijke schildknaap. Hoewel; de rijen bij de Efteling duren wellicht langer dan diens loyaliteit...
  • De Servische tekenaar Vladan Nikolic beleeft zijn Nederlandse debuut met een woordenloze vertelling over gladiatoren, die ook maar mensen blijken te zijn.
  • Een interview met Thé Tjong-Khing over zijn recent heruitgegeven stripfeuilleton Arman & Ilva en het zoeken naar wat volgens het minder-is-meer-principe nét genoeg is voor een geslaagde tekening.
  • Antoinette, een bizar liefdesverhaal van de jonge Israëlische auteur Koren Shadmi, dat niet ver van Daniel Clowes’ surrealistische werk vandaan ligt.
  • In de muziekrubriek volop aandacht voor experimenteel gitarist Nanko, naar aanleiding van zijn tweede cd Stratonica.
  • Larry Clark maakte internationale faam met Kids en is sindsdien eeuwig controversieel. Een scherp observator van de rotte plekken in de Amerikaanse samenleving of slechts van strakke, jonge lichamen? Zone 5300 houdt zijn twee nieuwste films Wassup Rockers en Impaled tegen het licht..
  • Robert van Raffe bedient de stripliefhebbers die menen dat strips niet aan de muur horen omdat ze niets met kunst te maken hebben. Speciaal voor hen maakte hij een strip over strips in musea. Past het toch maar mooi in Uw boekenkast!
  • En verder o.a. John en John, Mr. Mack, Olga, D.C. Lama, Eric van der Heijden en natuurlijk Aldegonne van Bronzen Adhemar-winnaar Kim Duchateau, die tevens de omslag verzorgde..


Hoe bestelt u dit voorjaarsnummer?

Heel eenvoudig: het nummer kost bij bestelling EUR 7,50 inclusief porto.

Stuur een mailtje naar de bladredactie onder vermelding van:
uw e-mail adres
onderwerp: bestelling voorjaarsnummer 2007
en in het bericht:
uw naam
uw adres

U krijgt dan een exemplaar thuis gestuurd met een acceptgiro erbij.
Klik hier voor het mailformulier!

Nummer 1, 2, 3 of 4 uit 2006 gemist?

Die kunt u nog steeds bestellen voor EUR 7,50 per nummer inclusief porto. Vermeld duidelijk welk nummer u wilt hebben.

Wilt u meerdere nummers tegelijk bestellen of heeft u meer oude nummers gemist? Stuur een mailtje naar de bladredactie met de gewenste nummers, en u krijgt een prijsopgave.
Welkomstgeschenk voor nieuwe abonnees

U kunt natuurlijk ook abonnee worden!
Dan krijgt u zes nummers voor EUR 26,00 inclusief verzendkosten - en dat levert u dus een besparing op van tussen de 5 en 15 euro in totaal!. En dat is nog niet alles: wie nú abonnee wordt krijgt als welkomstgeschenk De historische canon van Fokke & Sukke (t.w.v. € 8,95): een bundel gloednieuwe cartoons rond oeroude onderwerpen met een hoofdrol voor het populaire gepiemelde pluimvee. (NB: geldt niet voor proefabonnementen).

Een abonnement is natuurlijk in een handomdraai geregeld via het abonnementenformulier.