Zone 5300 gaf weg: Thais lekkerbekken met Neung Phak
Neung Phak
Neung Phak
Op zondag 21 januari staat Worm weer in het teken van nog niet eerder hier gehoorde én vertoonde muziek. Dit keer is het de beurt aan het Thais-Amerikaanse Neung Phak, en Zone 5300 geeft 2x2 kaartjes weg!

Worm omschrijft de avond als volgt:
“In Sumatran Folk Cinema worden straat- en plattelandscènes afgewisseld met ruwe tv-clips en vooral veel inheemse popcultuur, folkmuziek, Dangut-rock, Minang-orkesten en meer.
Gewapend met traditionele en hedendaagse instrumenten presenteren Neung Phak een eclectische mix van muzikale stijlen uit Zuidoost-Azië, maar vergeten daarbij niet er een eigen draai aan te geven.
Sublime frequenties zullen gretig graaien in hun wereldcollectie en laten u proeven van een eclectisch en vooral authentiek feestgedruis.” Het enige wat we daar aan toe te voegen hebben is: zorg dat u er bij bent. Om u op weg te helpen gaven we 2 x 2 kaartjes weg. De winnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

Neung Phak (US) + Sublime Frequencies + Sumatran Folk Cinema
Lokatie: WORM, Achterhaven 148, Rotterdam
datum/tijd: Zo 21 januari / deur open: 20:30u

Voor meer info: wormweb.nl.

Wilt u ook op de hoogte blijven van dit soort weggevertjes? Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief via het Nieuwsbrief-formulier!