Zone 5300 gaf weg: het debuut van Krijn Peter Hesselink: Als geen ander
Zone 5300 gaf drie exemplaren weg van de kersvers uitgekomen bundel Als geen ander, de debuutdichtbundel van Krijn Peter Hesselink, die 'verraderlijk toegankelijk' is. Reageer snel om kans te maken.
Krijn Peter Hesselink is dichter, voordrachtskunstenaar en vertaler. In 2006 won hij het Nederlands kampioenschap Poetry Slam. Hij publiceerde onder meer in Hollands Maandblad, Krakatau, Lava, Armada en nrc.next. Ook was hij een van de oprichters van Wonder, een gezelschap dat plezier maakt met de samenleving, en hielp hij als projectleider de Burgerbuddy lanceren, een programma waarbij burgers een politicus of ambtenaar adopteren. En hij is niet alleen dichter: sinds kort vlogt hij ook nog, omdat zijn uitgever Nieuw Amsterdam 'hopeloos multimediaal en bij de tijd is'. Dus moesten er over al haar auteurs internetfilmpjes komen. Zie het verslag van zijn Poetry-slam-optreden op Lowlands, alweer de vierde aflevering van zijn zomertoer.


Zone 5300 gaf drie exemplaren van 'Als geen ander' weg!
Als geen ander
Deze weggeef-actie is afgelopen. Sluitingsdatum van de actie was maandag 15 september 2008. 12.00 uur. De prijswinnaars hebben inmiddels bericht gekregen.

Zie ook de website van:
Uitgeverij Nieuw Amsterdam.nl
De website van Krijn Peter Hesselink

Wilt u ook op de hoogte blijven van dit soort weggevertjes? Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief via het Nieuwsbrief-formulier!