Zone 5300 geeft weg: Cargo 200
Het Filmmuseum in Amsterdam brengt 27 november de film Cargo 200 uit in Nederland. ‘Een met liters wodka geïnjecteerde Russische variant op The Texas Chainsaw Massacre van de maker van Brat. Hard, smerig en onverbiddelijk,’ aldus ons IFFR-blog. En we geven vijf keer twee kaartjes weg.


‘We hebben vliegen, verontschuldigt de moeder van politiekapitein Zhurov zich als ze een gast in haar appartement ontvangt. De Sovjet-Unie is niet het enige dat in staat van ontbinding verkeert in deze film. De genoemde Zhurov is een dermate verknipt figuur dat hij de Bad Lieutenant nog wel een lesje badness kan leren’, zo blogde Zone 5300 in januari van dit jaar tijdens het IFFR.
Cargo 200 van Alexei Balabanov eindigde dan ook hoog in ons jaarlijstje.

Een film om niet licht te vergeten, en om u ook de kans te geven op een onvergetelijk avondje uit*, geven wij in samenwerking met het Filmmuseum vijf keer twee vrijkaartjes voor een avond naar keuze weg.
Alles wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen met als subject 'Cargo 200’ en vermelding van uw volledige naam en adres. Sluitingsdatum actie: maandag 24 november 12.00 uur. De prijswinnaars krijgen per direct bericht.

(* Waarschuwing: wie zijn of haar date op een romantisch avondje uit wil trakteren, kan beter even verder zoeken…)

Wilt u ook op de hoogte blijven van dit soort weggevertjes? Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief via het Nieuwsbrief-formulier!