Zone 5300 Garage Sale van start!

Het agentschap van Zone 5300 bestaat één jaar, en dat vieren we met een ‘garage sale’ in galerie Kunstwerk Spangen, Mathenesserweg 26 in Rotterdam, op zaterdag 29 en zondag 30 november van 11.00 - 18.00 uur. Er is kunst te koop voor de grote en kleine beurs: originele tekeningen, cartoons, schilderijen, foto’s, zeefdrukken en linosnedes, en daarnaast ook boekjes, comics, T-shirts, buttons van o.a. Nozzman, Ckoe, Farhad Foroutanian, Marcel Ruijters, Evalien, Kim Duchateau en Kito.


Sinds november 2007 is aan de activiteiten van Zone 5300 het agentschap toegevoegd. Het agentschap bemiddelt tussen opdrachtgevers en tekenaars, fotografen, schrijvers en vormgevers. De opdrachten variëren van striptekenworkshops voor scholen en bedrijven tot artwork voor grote, commerciële klanten. Het eerste jaar van het agentschap is zeer succesvol verlopen, en dat willen wij graag vieren.

Garage sale in Rotterdam
In het weekend van zaterdag 29 en zondag 30 november bieden de bij het Zone 5300-agentschap aangesloten auteurs en kunstenaars uniek werk te koop aan tijdens de garage sale. Wilt u een fraaie gesigneerde zeefdruk van Marcel Ruijters, of een gesigneerde print van Evalien of Marc Kolle, of liever een leuk T-shirt van Argibald? Een originele tekening van Erik Wielaert, of een geinige button van Uier? Dan moet u hier zijn!

T-shirt van Argibald
T-shirt van Argibald

De volledige, actuele lijst van deelnemers is:

Argibald
Daniel van den Broek
Ckoe
Kim Duchateau
Evalien
Farhad Foroutanian
Chuck Groenink
Sandra de Haan
Vincent in ’t Hout
Kito
Marc Kolle
Mendelbaum
Nozzman
Robert van Raffe
Ready2Rumbl
Marcel Ruijters
Berend J. Vonk
Ben Vranken
Jan Vriends
Tonio van Vugt
Wasco

Het zeer diverse werk wordt te koop aangeboden aan voor vriendelijke prijzen vanaf € 1,00 , ideaal dus voor wie op zoek is naar een origineel kado voor de feestdagen of gewoon zelf een uniek kunstwerk in huis wil halen.
We zien u graag op 29 en/of 30 november!

(NB: Zone 5300's Garage Sale dient niet verward te worden met de Garage Sale in de Chiellerie - wij danken de organisatie hiervan voor de inspiratie)

Tulbandactie op zaterdag!
In samenwerking met restaurant 'Van de boer' (Mathenesserweg 2) geven we bij een aankoop van een item uit de garage sale een tegoedbon. Bij inlevering van deze bon krijgt u een plak huisgemaakte tulband (met seizoensvulling) gratis bij een kopje koffie of thee. Deze actie is geldig op zaterdag 29 november van 10.00 - 17.00 uur.

Zonder titel, zeefdruk van Marcel Ruijters
Zonder titel, zeefdruk van Marcel Ruijters

Adresgegevens
De Zone 5300 Garage Sale vindt plaats in galerie Kunstwerk Spangen, Mathenesserweg 26, 3026 HB Rotterdam.
Datum en openingstijden: zaterdag 29 en zondag 30 november 2008 van 11.00 – 18.00 uur.
Agentschap Zone 5300: www.zone5300.nl/agentschap
Galerie Kunstwerk Spangen: www.kunstwerkspangen.nl