Zone gaf weg: 5 x 2 vrijkaarten voor het undergroundfestival Les Petites Différences Marginales II
Met maar liefst vijf live-acts gaat de Franse undergroundscene eens flink van zich laten horen op het podium van Worm (Achterhaven 148, Delfshaven, Rotterdam). Dit festival vol pop electronique, Afrobeats en adhd-artiesten zal plaatsvinden op zaterdag 18 april vanaf 21.00 uur.

Frankrijk rammelt de laatste jaren weer stevig aan de poorten met eigenwijze popmuziek. De nieuwe lichting Franse dansende knoppendraaiers knutselt nieuwe geluidswerelden in elkaar. Wat vooral opvalt is de energieke uitvoering. De titel zegt het al: de eerste editie van het festival was zo’n succes dat Worm het nog maar eens over doet, met deze keer:Les Princes du Kuduro, Tropika Matta, Scarlatti Goes Electro, Tapetronic en dj Arc de Triomphe. Met Afrobeats en electrodisco gaan ze voor een vlammend dansfeestje zorgen.

Ook leuk: Scarlatti Goes Electro belooft een uniek experiment te worden waarbij sonates van Domenico Scarlatti zowel in electro disco-versies als op de klassieke manier met een klavecimbel worden vertolkt. Als u wilt weten hoe Frankrijk op dit moment muzikaal buiten de lijntjes kleurt is dit een must.

De prijswinnaars van Zone's kaartjesactie hebben inmiddels bericht gekregen.

Voor meer informatie over het programma, aanvangstijden en locatie, ga naar www.wormweb.nl.