Zone 5300 geeft weg: vrijkaartjes voor Imagine 2010
Van 14 t/m 24 april vindt het 26e Imagine Festival plaats in het Amsterdamse Kriterion; de serieuze liefhebber van fantasy, horror, animé, sf en cult weet genoeg. Zone 5300 houdt traditiegetrouw een Imagine-blog bij waar u onder andere kunt lezen welke films u gezien moet hebben voor u sterft en welke u beter kunt mijden als de pest. Maar veel leuker nog dan over een kneiter of zeperd te lezen, is om zo’n ervaring als eerste zelf op te doen. Zone 5300 en Imagine helpen u daar een handje bij en geven vijf keer twee kaartjes weg voor een film naar keuze tijdens het festival (uitgezonderd de openingsfilm, slotfilm en Night of Terror). Alles wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen met als onderwerp 'Imagine 2010’ en vermelding van uw volledige naam en adres (inzenders zonder duidelijke onderwerp- en/of adresvermelding verdwijnen meteen in de prullenbak).

Deze actie sluit op maandag 12 april 2010 om 12.00 uur. Prijswinnaars worden direct bericht en krijgen hun vrijkaarten thuisgestuurd.

Wilt u ook op de hoogte blijven van dit soort weggevertjes? Abonneer u dan nu op de nieuwsbrief via het Nieuwsbrief-formulier!