Zone 5300 geeft weg: 5 keer 2 kaarten voor Lezersfeest 2010
Aanstaande zaterdag 13 november vindt in de Rotterdamse Centrale Bibliotheek het 14e Lezersfeest plaats. Op maar liefst vier verdiepingen en zeven podia kunnen duizenden boekenfans kennismaken met hun idolen, van jonge debuterende auteurs tot grote gevestigde namen, onder wie Tom Lanoye, Ramsey Nasr, Ronald Giphart, Toon Tellegen, Hugo Borst. Op het Beeldpodium van Zone 5300 zijn de meest klinkende namen dit jaar die van Kamagurka, Peter de Wit en Spinvis & Hanco Kolk. Al doet de rest van ons programma daar beslist niet voor onder.

Kamagurka: altijd een verrassing, altijd legendarisch
Kamagurka: altijd een verrassing, altijd legendarisch

Wat kunt u verwachten in de maar liefst drie uur en een kwartier (!) die het Beeldpodium duurt? Peter de Wit, gasthoofdredacteur van de vorige Zone, geeft een inkijkje in de wereld van Sigmund; Kamagurka’s exacte plannen zijn ook voor ons nog een verrassing, maar nu al staat vast dat het legendarisch wordt. Op de valreep werden niemand minder dan Hanco Kolk en Spinvis gestrikt voor een uniek gezamenlijk optreden. Ook vertoont Han Hoogerbrugge persoonlijk zijn animaties, en komt Barbara Stok vertellen over haar bestseller Over de levensgenieter die haar angst voor de dood wil verdrijven. Niet te missen is het optreden van Plunk – nee, niet het ruimtemenneke van Cromheecke & Letzer, maar het combo van cartoonist Danibal en collega Ramon: meer dan veertig mondharpen, twee loop-pedalen en honderden stijlen. Het Beeldpodium wordt geopend door Kito & Vincents hilarische, interactieve Grote Strip en Cartoon Show. De presentatie is net als vorig jaar in handen van Stefan Nieuwenhuis, AKA De Man Die In Zijn Eentje Heel Kazachstan Aan Het Lachen Kreeg.
Neem uw portemonnee mee, want Zone 5300 zal er ook een stand hebben, waar de tekenaars speciaal voor u hun boeken signeren. En heeft u na afloop van het programma nog energie over, dan kunt u uw lol op: vanaf middernacht wordt de hal weer omgetoverd tot dansvloer.

Wij geven weg: 5 keer 2 kaarten voor Lezersfeest 2010
Ja, u leest het goed: voor vijf geluksvogels en hun partner/vriend(in)/collega/liefste vijand hebben wij hier gratis kaarten klaarliggen die toegang geven tot het Lezersfeest op 13 november. Alles wat u hoeft te doen is ons een mailtje sturen met als subject ‘Lezersfeest 2010’ en (belangrijk!!!) vermelding van uw volledige naam en adres. Sluitingsdatum actie: donderdag 11 november om 12.00 uur. Prijswinnaars krijgen direct bericht.

Lezersfeest, Centrale Bibliotheek Rotterdam (Hoogstraat 110), zaterdag 13 november, 20.10-03.00 uur.
Beeldpodium i.s.m. Zone 5300: 20.45 – 00.00 uur, vierde verdieping.
Info over het complete programma en kaartverkoop: www.lezersfeest.nl

Barbara Stok: om de dooie dood niet bang
Barbara Stok: om de dooie dood niet bang