tekst: de redactie / beeld: PII
Management buy-in door Perik Industries Inc.
Banner Perik Industries Inc. vierkleurenperforator
ingezonden mededeling
Om haar hoge ambitieniveau waar te kunnen maken, moest de internet-redactie van Zone 5300 op zoek naar een geschikte strategische partner; in deze barre tijden van nieuwconomische malaise geenszins eenvoudig!
Wij zijn dan ook trots dat wij u de management buy-in door Perik Industries Inc. (PII) kunnen melden. Voor velen wellicht een onbekende naam, maar Perik Industries Inc. is op de achtergrond al jaren één van de belangrijkste stakeholders bij het stimuleren danwel uitnutten van de electronische snelweg.

De komende tijd zult u kennis kunnen maken met de diverse activiteiten die Perik Industries Inc. ontplooit. Dit keer staat het e-tail gebeuren van Perik Industries Inc. centraal, slechts één van de vele kernactiviteiten van het bedrijf.
Dankzij de glasheldere doelstellingen verzuimt het bedrijf niet het grotere plaatje uit het oog te verliezen, wij laten de directie even aan het woord: "Perik Industries Inc. is een onderneming die zich toelegt op de productie van concepten. Met deze concepten willen wij nieuwe concepten maken. En als Perik Industries Inc. voldoende concepten heeft, dan maken we daar een kast voor."

Uiteraard heeft de redactie geen enkele concessie gedaan aan haar redactionele vrijheid en zal uw geliefde Zone 5300 site gevrijwaard blijven van opdringerige advertenties, banners, sluikreklame of pop-up vensters.
Als u ons wilt excuseren, dan gaan wij nu onze e-mail van de mat halen.

(de redactie) Profiteer NU!